Cdo te diele ne oren 18:00

Nje komunitet qe ben ndryshimin!
Hajde urdhero!

AKTIVITETE

KRISHTLINDJA SE BASHKU 

MBRETI – HISTORIA JETENDRYSHUESE E KANYE WEST

FESTA E MADHE E KRISHTLINDJES

VIZIONI

Eagles eshte nje kishe ungjillore qe kontribuon ne pergatitjen e gjeneratave te ndjekesve te Jezusin aktiv per te bekuar njerezit perreth. 

Kliko ketu
Fitoi mbi 10 milionë euro në lotari, tani është punëtor qymyri

Fitoi mbi 10 milionë euro në lotari, tani është punëtor qymyri

Një burrë anglez, i cili fitoi përpara 10 vitesh mbi 10 milionë euro në një lotari, sot është punëtor qymyri që paguhet 10 euro në orë, pasi nga fitimet e lotarisë nuk ka më asgjë. Për “Mirror”, Michael Carroll ka thënë se e ka shpenzuar të gjithë pasurinë me pije,...

Fjalet e pista

Fjalet e pista

«Atëherë ai nisi të mallkojë dhe të bëjë be» (Mt. 26:74). Një peshkop po ecte vetëm në kopshtin e tij një ditë, duke përsiatur mbi aktivitetet e javës së kaluar. Kur i kaloi në mendje kujtimi i një incidenti të ngatërruar, ai lëshoi një varg pasthirrmash që ishin disi...

Kalvinisti – Poeme nga John Piper

Kalvinisti – Poeme nga John Piper

Shihe të gjunj’zuar, lutet pa pushuar. Ja, synimi i tij: “Emrit Tënd – shenjt’ri!” Para Fjalës rri i qetë, me siguri, zjarrin e ushqen sa flaka e rrëmben. Mbi librat e tij: Pemë, me ujë përbri, rrënja pi pa fund sa dega jep fryt. Ja, me laps në dorë: Rreshtin shkroi,...

Ndalohet peshkimi i mekateve

Ndalohet peshkimi i mekateve

«Dhe nuk do t'i kujtoj më mëkatet e tyre dhe paudhësitë e tyre» (Hebrenjve 10:17). Aftësia që ka Perëndia për të harruar mëkatet që janë mbuluar nga gjaku i Krishtit është një nga të vërtetat në Shkrim më qetësuese për shpirtin. Është një habi e madhe kur lexojmë: «Sa...

Nga goja e dy ose tre dëshmitarëve

Nga goja e dy ose tre dëshmitarëve

«...që çdo fjalë të vërtetohet nga goja e dy ose tre dëshmitarëve» (Mt. 18:16). Për sa i përket Biblës, është e domosdoshme dëshmia e dy ose tre dëshmitarëve për të formuar një gjykim të vlefshëm. Sikur të zbatonim vetëm këtë parim, do ta ruanim veten nga një oqean...

Kur jeta të jep limonë, bëj limonadë

Kur jeta të jep limonë, bëj limonadë

«Jam mësuar të kënaqem në gjendjen që jam» (Fil. 4:11). Na thuhet shpesh se nuk janë rrethanat e jetës që janë të rëndësishme; ajo që ka rëndësi vërtet është se si reagojmë ndaj këtyre rrethanave. Kjo është e vërtetë. Në vend që të përpiqemi vazhdimisht për të...

Eagles