[chordsandlyrics]

E  C#m  A  Bsus   B   (2x)

Dhe pse syt[E]e e mi
s’mund te t’shohin [C#m]ty
une mund te te ndj[A]ej
e di se Ti je [E]ketu

Edhe pse keto [E]duar
nuk mund te t’prekin [C#m]Ty
pranine  tende e [A]ndjej
e di qe ti je [E]ketu

ooo[B]ooo

Dhe zemra [C#m]ime mundet te [A]ndjej ate prezence
[E]Ti je ketu [B]Ti je ketu
[C#m]Une mund te ndjej [A]madheshtine Tende
[E]Ti je ketu [B]Ti je ketu (2x)

[/chordsandlyrics]

[jtab phrase=’E:1 ‘][jtab phrase=’A:1 ‘][jtab phrase=’B:1 ‘]

Nje falenderim i vecante per Mariol Dundo @ICF Tirana

Pyetja Mahnitese