Nje nder pyetjet me te zakonshme qe degjoj nga miq jo te krishtere eshte kjo: Nese Jezusi eshte Zot, atehere kujt po i fliste ai ne kryq kur tha: Perendia im Perendia im pse me ke braktisur? Ndiqni videon e meposhtme per nje pergjigje te shkurter dhe te qarte.

Po tani si mendon?

Pyetja Mahnitese