Cdo te diele ne oren 18:00

EAGLES - me forca te reja, me shpresa te reja - Isaia 40:28-31
Hajde urdhero!

VIZIONI

Eagles eshte nje kishe ungjillore qe kontribuon ne pergatitjen e gjeneratave te ndjekesve te Jezusin aktiv per te bekuar njerezit perreth. 

Kliko ketu
Ndalohet peshkimi i mekateve

Ndalohet peshkimi i mekateve

«Dhe nuk do t'i kujtoj më mëkatet e tyre dhe paudhësitë e tyre» (Hebrenjve 10:17). Aftësia që ka Perëndia për të harruar mëkatet që janë mbuluar nga gjaku i Krishtit është një nga të vërtetat në Shkrim më qetësuese për shpirtin. Është një habi e madhe kur lexojmë: «Sa...

Nga goja e dy ose tre dëshmitarëve

Nga goja e dy ose tre dëshmitarëve

«...që çdo fjalë të vërtetohet nga goja e dy ose tre dëshmitarëve» (Mt. 18:16). Për sa i përket Biblës, është e domosdoshme dëshmia e dy ose tre dëshmitarëve për të formuar një gjykim të vlefshëm. Sikur të zbatonim vetëm këtë parim, do ta ruanim veten nga një oqean...

Kur jeta të jep limonë, bëj limonadë

Kur jeta të jep limonë, bëj limonadë

«Jam mësuar të kënaqem në gjendjen që jam» (Fil. 4:11). Na thuhet shpesh se nuk janë rrethanat e jetës që janë të rëndësishme; ajo që ka rëndësi vërtet është se si reagojmë ndaj këtyre rrethanave. Kjo është e vërtetë. Në vend që të përpiqemi vazhdimisht për të...

Kur mungojnë drutë, zjarri shuhet…

Kur mungojnë drutë, zjarri shuhet…

«Kur mungojnë drutë, zjarri shuhet...» (Fja. 26:20). Dy burra po grinden. Njëri lëshon një shpërthim të zemëruar dhe tjetri përgjigjet me një kundërshtim të thartë. Njëri sulmon nxehtësisht dhe tjetri kundërsulmon me furi të njëjtë. Asnjeri nuk është i gatshëm të...

Ecja nëpërmjet besimit e bën tërë ndryshimin!

Ecja nëpërmjet besimit e bën tërë ndryshimin!

«Ne ecim nëpërmjet besimit dhe jo nëpërmjet vizionit [shikimit]» (2 e Korintasve 5:7). A ke ndaluar ndonjëherë të mendosh përse një lojë futbolli është më emocionuese për shumë njerëz se një takim lutjeje? Dhe, megjithatë, të dhënat e pjesëmarrjes vërtetojnë se është...

Na meso te lutemi

Ati ynë që je në qiell! Ti je Madhështor dhe i Mëshirshëm. Ti je shumë lart sipër nesh dhe i gatshëm të vish tek ne. Ti ke plane për gjithë botën, madje për universin, e megjithatë Ti kujdesesh për ne edhe në detajet më të vogla. Ti je Mbreti dhe Ati ynë! U...

Pyetja Mahnitese