Cdo te diele ne oren 18:00

EAGLES - me forca te reja, me shpresa te reja - Isaia 40:28-31
Hajde urdhero!

VIZIONI

Eagles eshte nje kishe ungjillore qe kontribuon ne pergatitjen e gjeneratave te ndjekesve te Jezusin aktiv per te bekuar njerezit perreth. 

Kliko ketu

Me e madhja eshte dashuria!

«Më e madhja nga këto është dashuria» (1 Kor. 13:13). Dashuria është fuqia pushtuese në një botë të urrejtjes, grindjes dhe egoizmit. Ajo mund të bëjë atë që virtytet e tjera nuk mund të bëjnë dhe, në këtë kuptim, ajo është mbretëresha e hireve. Dashuria ia kthen...

Isaia 40:31

"Por ata që shpresojnë te Zoti fitojnë forca të reja, ngrihen me krahë si shqiponja, vrapojnë pa u lodhur dhe ecin pa u lodhur!" https://www.youtube.com/watch?v=rCZg_p90yy8

Lutje ne fillimin e Vitit te Ri

Nga një artikull që lexova sot, një lutje e sugjeruar (jo magjike:) ndërsa kemi hyrë në vitin e ri; Perëndi, ne të adhurojmë ty me gjithcka që jemi (Psalmi 103:2-3), duke ditur se forca jonë vjen nga gëzimi në ty (Nehemia 8:10) tani dhe gjithmonë. Ne të lavdërojmë ty...

Kushdo qe do te behet i madh

«Secili prej jush që do të dojë të bëhet i madh, qoftë shërbëtori juaj; dhe kushdo prej jush që do të dojë të jetë i pari, qoftë skllavi juaj» (Mateu 20:26, 27). Ka dy lloje të madhështisë në Dhiatën e Re dhe është e dobishme t'i dallojmë ato. Ka një madhështi që...

Pyetja Mahnitese